Szállás Pécs. Hotel, hostel Pécsen. Pécsi szállások, olcsó kiadó pécsi szobák. Hotel, vendégszoba, diákszálló, hostel, fürdővel, wcvel, reggelivel, kiadó pécsi szobák, baranyai szállás, vendégszobák, nemzeti üdülési csekk elfogadás, pihenés, üdülés pécsi szálláson, ping-pong, sportcsarnok
 
 
 
Fordan Hotel
Orfűtours
Kezdőlap
Pécs
Környék és szórakozás
Linkajánló
 
Pécs Harkány Siklós Szigetvár
Orfű Hertelend Villány Abaliget
Környék és szórakozás

Harkány Magyarország egyik legjelentősebb, legszebb gyógyfürdőhelye

Harkányi gyógyfürdő
Harkányi főtér

Természeti adottságai igen kedvezőek, így a pihenni, kikapcsolódni vágyó turisták is rendszeresen látogatják. Harkányban több mint másfél évszázada gyógyítják az izületeikre panaszkodókat, nőgyógyászati gondokkal küszködőket. Itt hosszú távon mindenképpen garantált a gyógyulás, a kellemetlen egészségügyi panaszok enyhülése.

Az Európában egyedülálló harkányi gyógyvíz 50-70 méteres mélységekből, átlagosan 62 0C hőmérséklettel tör a felszínre. Ásványi anyag-tartalma literenként több mint 1.000 mg . Gyógyászati szempontból legjelentősebb ásványi anyaga a 2 vegyértékű kénvegyület, a karbonszulfid (COS), amely gáz alakban a vízben oldott állapotban nyomás alatt van.

 

Harkányi városháza
Harkányi templom éjjel

Látnivalók, programok:

Harkány vonzerejét elsősorban gyógyvize élettani hatásai és a köré kiépített látványfürdőzési, szaunázási, gőzfürdőzési és wellness programok adják.

Harkány közelében azonban számos település és program várja az érdeklődőket. Villány és Siklós közelsége, remek lehetőséget ad a fürdőzés után, hogy gasztronómiai élményekkel és finom borokkal zárjuk le napi pihenésünket, regenerációnkat.

Ezen kívül a nagyharsányi szoborpark, a máriagyűdi katolikus templom, a siklósi vár és a török dzsámi, a palkonyai kupolás templom, vagy a nagynyárádi kékfestő manufaktúra megtekintése szintén kiegészítheti napi progmaunkat.

 
Orfűtours Kft. | 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16. | +36 30 9591 590 | orfutours@mevid.hu | by K2Net